För att få behålla vår fina ångbåt tuffandes på Lagan är vi beroende av goda viljor och ekonomisk sponsring. Genom att sponsra föreningen stöder du oss i vår strävan att bevara S/S Lagaholm som den kulturskatt hon är för Laholm.

Vill du/ditt företag bli sponsor för S/S Lagaholm?

För 2024 erbjuder vi följande sponsorpaket:

* AMIRALSSPONSOR 12000kr + moms.
Logga med länk på hemsidan (sponsorsidan), logga på rullande list i underkant på hemsidans startsida och på e-postutskick till medlemmar, logga på sponsorskylten vid bryggan och fyra  personer registrerade som medlemmar. Inklusive en charter av hela båten (max 12 personer) för turen till Åmot inklusive förtäring & dryck.

* KAPTENSSPONSOR 8500kr + moms
Logga med länk på hemsidan (sponsorsidan), logga på rullande list i underkant   hemsidans startsida, logga på e-postutskick till medlemmar, plats med logga på sponsorskylten vid bryggan och tre personer registrerade som medlemmar. Inklusive en charter av  hela båten (max 12 personer) för turen till Åmot.

* STYRMANSSPONSOR  5500kr + moms.
Logga med länk på hemsidan (sponsorsidan), plats med namn på sponsorskylten vid bryggan, två personer registrerade som medlemmar, 6 st fribiljetter valfri tur.

* MASKINISTSPONSOR 2800kr + moms.
Namn på hemsidan (sponsorsidan) och namn på sponsorskylten vid bryggan, en person registrerad som medlem, 3 st fribiljetter för turen till Åmot.

Ring Birger på 072-0040095 eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!!

     

    Bli medlem eller förnya ditt medlemskap

    Boka Ångbåtstur

    Bilder av Tommy Landin

    Facebook